7 Ekim 2011 Cuma

Sezonu Açtık

Hala ılık güneşin tatlı sıcaklığını duyuyorum,karamsar bulutlar,kasvetli akşamlar başlamadı ama hastalıklar sezonu açıldı ne yazık ki :(
Geçen hafta sinyallerini vermeye başlamıştı ufak tefek ses değişiklikleriyle ama bu hafta bizim prenses mikroplara direk yenik düştü.
Kreşe gidemedi,yemek yiyemedi,ufaldı,halsizlik ve keyifsizlikle dolandı durdu..
İşte bu yüzden sevmiyorum ben bu geçiş mevsimlerini.Hastalıkları uyandırıp büyük küçük herkesleri yatağa döktüğü, tüm neşeli bakışları,hoplamaları zıplamaları, balkon keyiflerini sere serpe yatmaları alıp götürdüğü için üzülüyorum yazın bittiğine.
Hele birde saatler geri alınıp günler bir lokmacık kalınca iyice kararıyo hayallerim..
Neyse hafta sonu öncesinde  yeterince kararttım gününüzü.Herkese sağlıklı,neşeli ve olabildiği kadar bol güneşli bir hafta sonu diliyorum...



6 yorum:

  1. çok çok geçmiş olsun. tam hastalık havaları çok iyi korunmak lazım.

    Kahve Dükkanı'ndan sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim..Ahh ne kadar dikkat etsekte gelip buluyolar işte:(

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun canım.Bu mevsim değişimlerini bende hiç sevmiyorum.Ailecek hastayız.Kışın havanın erkenden kararmasını bende hiç sevmiyorum.

    YanıtlaSil
  4. Sağol canım, sizde Betül hastaydı sizede mi geçti?Zaten insan çocuğa bişiy olmasın derken direk ailenin hepsi dökülüveriyo.Neyse bu halimize şükür geçip gider inşallah..

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun.. İnşallah sizin de hafta sonunuz hastalıktan uzak, keyifli geçer.

    YanıtlaSil
  6. Amin Deli Annem inşallah..Bi geldi mi domino taşı gibi bir bir deviriyor bizi ama inşlh iyileşiriz pazartesiye kadar.

    YanıtlaSil