8 Şubat 2012 Çarşamba

Hafta Sonu

Ankara da yaşayanlar bu sene kara,kar topuna kardan adama ve bilimum kar faaliyetini doyasıya yaşama fırsatına doydu.Yada en azında ben doydum.Dışarıda gündüz bile -10 lu dereceleri görüp en az 3 cm buz üzerinde yürümede uzmanlaştık.Hafta sonu güneş az da olsa kendini gösterdi de, bu kadar zorluğun yanında, pırıl pırıl parlayan karlarla  enfes manzaralar görüntülere şahit olduk.


Bizim küçük hanım ise havaların soğukluğu sebebiyle gelen anneannesiyle vakit geçirip okula gitmemenin keyfini sürüyor.Onun okula gitmemesi benimde işime geliyor zira yollardaki kar buz korkutacak şekilde tehlikeli.Akşamları kreşten ben aldığım içinde benimde bu sıra kreş mesayim olmamış oluyor.


Durum vaziyetimiz böyle iken taa kurban bayramında babaannemize ziyaret için gittiğimiz zaman aldığım kağıtlarla faaliyet yapmak için bundan güzel vakit olmaz deyip aldık elimize makasları. Kırp kırp kırp yapıştır yapıştır yapıştır bundan büyük bir mutluluk var mı dünyada:)


İşte yaptığımız pano.Bu kalpli tablo ateşini kalbimde ilk yakan sevgili cafeNohut 'u anmadan geçmeyeyim ilk onun bloğunda görüp vurulmuştum:)
Kesip biçtikten sonra arkada kalan pisliği temizleyip yattığımızda mutluluktan ikimizinde ağzı koyaman bir yay şeklini almıştı.Sabahsa ilk iş fotoğraflarını çekmek oldu."Anne yeter  amma da çektin" nidaları eşliğinde kahvaltıya geçerken hala mutluyduk:)






Çekmişken oturma odasına astığım bir kaç parça bir şeyi de çektim. Astığım bu resmi şimdilik  tabloyla yer değiştirdim ama o resmide çok seviyorum bakalım bizde değişiklik bitmez her an her şey yerinden olabilir.








Balkonumuzun kış hali,emektar mor bisiklet ve ailemizin dördüncü ferdi kuşumuz "Limon"da karşılarınızda.




Haftanın ortası oldu ben ancak yazabildim güzel bir hafta dilemek için geç kaldım ama bundan sonrası için tüm güzel dileklerim sizinle.


Penceremden baktığımda lapa lapa olmaya az kalmış bir halde karın yağdığını görüyorum makinam yanımda olsaydıda bu halide çekseydim.Tam bir şölen,muhteşem :) Gidip kendime bir bardak kahve alayım:)

20 yorum:

  1. Muhteşemmm! Valla NoHut'tan kalır yanınız yok ana-kız:))

    YanıtlaSil
  2. ben de şu güllü tabloyu sevdim. kurutulmuş güllerle kendim yapmak itiyorum bakalm. ilham kaynağım oldu bu fotolar ;)

    YanıtlaSil
  3. Ahaha:) İşte kopya çeke ağzımızın suyu aka yetişmeye çalışıyoruz Nohuta Görkemcim ama fena değiliz hakkaten didine didine çıkcak bişiyler.Bi de arkada kalan kırpık kuş yemi kağıtları toplamak olmasa:)

    Meral yanlış anlaşılma olmasın o güllü panoları yapmadık.O seviyeye geldiğimizde haber veririm:)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş canım :D
    balkon ne güzel ferah ferah :)))

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize sağlık , çok güzel olmuş. Kağıtları nerden alıyorsunuz. Ben de yapsam diyorum. Ama ben çok çarşı gezmediğim için kağıtlar nerde ne diye satılıyor bilemedim :)

    YanıtlaSil
  6. Sağol Baharcım Yağmurla yapabilirsiniz çok eğlenecektir:)Balkonumuz soluklanma yerimiz:)

    Füsuncuğum kağıtları yurt dışından almıştım ama burda da Nezihte vardır belki.Aslında renkli kartondan da olur bence.

    YanıtlaSil
  7. Amanın.... Harikaaaaaaa. Çok güzel olmuş bu pano, ellerine sağlık. O kadar seviniyorum ki görünce , okuyunca beni mutlu eden şeylerin başkalarını da mutlu ettiğini... Bloğu açtığımın ilk günü tam da yazdığım gibi:)))
    Baktıkça gülümseyin....

    YanıtlaSil
  8. Sende beğendiğine göre fena bir iş çıkarmadık demektir.Yazdıklarım yaptıklarım hedefine ulaşıyormu diye düşünürsen burda haazır ve naazırız bakıyoruz gülümsüyoruz:)

    YanıtlaSil
  9. gerçekten bi harika gelip görmek için sabırsızlandım bi an:) ellerinize sağlık fındık kuzuyla senin:)

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel olmuşlar canım,ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  11. waaow bu kalpleri böyle muntazam kesebildiyseniz yapamayacağınız şey yoktur ;) çok güzel olmuşlar elinize sağlık

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Günlük Okumalar,abide ve neverland çook teşekkürler..Gelip görmek isteyenler her zaman buyurup görebilir.Walla kesmek biçmek konusunda bitmeyen bir aşkımız var yapamayacağımızı bilmem ama kesemeyeceğimiz şey yok ;)

    YanıtlaSil
  13. Ben kalplere bayıldım çok muntazam ve çok titiz çalışmışsınız sonuç ise harika :) bende beklerim sabah kahvelerine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz Filizcim..:)Ahh ne güzel olurdu sabah kahvesi:)

      Sil
  14. Harika... Paylaşımlarınız için tebrikler ve teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  15. Duvara astigin butun tablo,cicek,aksessuarlar birbirinden guzel. Balkonuna bayildim buarada. Ne kadar ferah:)

    YanıtlaSil
  16. Teşekkür ederim Didemcim balkonumu bende çok seviyorum nefes alma yerimiz,yazın bahçemiz:)

    YanıtlaSil
  17. Anne kralice oncelikle seni tebrik ederim. ben d bayiliyorum nohutun yaptiklarina ama bir cesaret edip deneyemedim. Cok guzel olmus elinize saglik :)

    o ferah balkonda nice guzel keyifler olsun artik karla gunesle ne varsa :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Gülçincim çok teşekkür ederim.Bi cesaret et o kadar keyif alacaksın ki zaten sizin oralar el işi -kağıt işleri yönünde zengin materyaller satan dükkanlarla doludur eminim çok güzel şeyler çıkarırsın :)

    Balkon her mevsim ayrı keyifli hakikaten :)Sevgiler benden de..:)

    YanıtlaSil