4 Kasım 2011 Cuma

Bayram

Son günlerde etraftan o kadar çok acı haber aldım ki değil ki gülmek gülümsemeye korkar oldum.Üst kat komşumuzun en küçük kızı Amerikada geçirdiği trafik kazasında vefat etmiş.Üç gündür evlerindeki acı katmerlendikçe, bizde alt katta onlarla birlikte gözyaşı döküyoruz.Küçücük bir oğlancık annesiz,gencecik bir insan eşsiz,anne-baba  evlatsız kaldılar.O kadar acı bir tablo ki, tek kelime edememek, teselli verememek, acılarını azda olsa dindirememek insanı bambaşka üzüyor.Tek yapabildiğimiz ellerini tutmak, onlarla ağlamak varlığımızı hissettirmek.


Dünya anlamsız,dünya gelip geçici..Dert edip durduğumuz şunca gereksiz şeyin yanı başında ölüm gibi kocaman bir gerçek duruveriyor.
Tüm bu acılar yaşanırken, bayram geliyor.Acıları hafifletmek,yaraları sarmak eş dost akrabayı bir araya getirmeye vesile oluyor.
Biz buralardan çook uzaklarda Danimarka da olacağız.Bizim prenses babaanne-dedesiyle ve oradaki akrabalarıyla en önemlisi de kuzeniyle hasret giderecek.


Herkese güzel haberler alacağı,huzurlu ve mutlu bayramlar diliyorum.

9 yorum:

  1. Okudukça için acıdı... Bende bugün üstüste yürek yakan postlar okudum, zaten düşük olan moralim iyice yerlerde.. Umarım Bayramla birlikte biraz olsun kendimize geliriz...
    size iyi yolculuklar ve iyi bayramlar. Prensesi öpüyorum...

    YanıtlaSil
  2. allah kocaman sabır versi o aileye.
    sizede iyi bayramlar. sağlıcakla...

    YanıtlaSil
  3. @Nohutcuğum hiç sorma moral falan yok zaten inşlh bu kısa değişiklik iyi gelecek herkese..

    @Baharcığım amiin inşlh..Anne bitmiş durumda,Allah sabırlar versin yardım etsin inşlh..Size de iyi bayramlar,Yağmurcuğa öpücükler..

    YanıtlaSil
  4. ne büyük bir acı, Rabbim sabırlarını versin, çok zor gerçekten :(
    size de hayırlı yolculuklar canım, hayırla gidip gelesiniz inşallah. şimdiden hayırlı bayramlar. çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Allah sabır versin komşularınıza, zaman her şeyin ilacı aile fertleri için ama annesiz kalan çocuk için tam tersi ne yazık ki. İnşallah bundan sonraki hayatı hep güzelliklerle dolu olur, bu onun son şanssızlığı olur hayatında.

    İyi bayramlar.

    YanıtlaSil
  6. :( icim titredi cok aci gercekler yasamak sabir demek ins. artik o aile icin gerci hepimiz icin degilmi ki. bayram herkese mutluluk umut metanet getirsin insallah hayirlarla gidin gelin siz de opuyorum...

    YanıtlaSil
  7. @daadeciğim hiç sorma o kadar zor ki, eve girince bile insan altında eziliyor acının ağırlığından..sizede hayırlı bayramlar canım.

    @Mıssred, amiin inşlh.Kalan çocuğu hiç sorma onun adı geçince bir kere daha tazeleniyor acı hele birde gelince soruları başlayınca uff düşünmesi bile kötü..iyi bayramlar..

    @Günlük Okumalar amin canım güzel dileklerine..Sizede hayırlı bayramlar

    YanıtlaSil
  8. :( Şu son günlerin acıları üstüne öyle çok hissettim ki dünyanın yalan olduğunu, nafile bunca tutunmaya çalışmalarımız. Her yer acı, keder, elem.. mutluluk bir an sadece.. ve onun için de bin şükür gerek.. Zorrr!

    YanıtlaSil
  9. Aynen öyle Deli Annem,zor çok zor fani dünya,yalan dünya...

    YanıtlaSil