16 Ağustos 2011 Salı

Hediye

İnsanın huyu huyuna,suyu suyuna denk bir dostu olması verdiği ufacık hediyeleri dostluğunun değeriyle çarpıp kıymetli kılmaya yeter...Hediye vermesede,bir kelam etmesede varlığıyla dostun kıymeti bakidir. Allah herkese gönül dolusu sohbet edebileceği,gözünün bir bakışından içindeki derdi anlayacağını bildiği kadim dostlar nasip etsin..





10 yorum:

  1. Amin...
    Ve ne şirin olmuş bu İkea vazo ( yanlış anlamadım umarım, üstüne sonrada n yapılmış yada yapıştırılmış o şirin figürler öyle değil mi?? )

    YanıtlaSil
  2. evet Nohutcuğum kesinlikle doğru anlamışsın arkadaşım stickerları hediye etti akşam duramadım nereye yapıştırsam nereye diye gözüme bu kıymetlim ilişti,benim ufak asistanla birlkte yapıştırdık..Bende çok sevdim, bi de güzel yanı sıkılırsan çıkar, kolay yapışıp çıkıyo,iz leke yapmıyo, kabartmalı gibi bayıldım yani :)

    YanıtlaSil
  3. Amiiin.
    çok şık olmuş elinize sağlık arkadaşın nereden almış bu stickerları malum uzun zamandır aradığım vazonun ikeadan olduğunu öğrendim sonunda ikea evimizin herşeyi

    YanıtlaSil
  4. Nursenciğim stickerlar Nezihten,vazo her eve lazım bişiy..ikea ise her şehre lazım:)

    YanıtlaSil
  5. koçtaş'ta da var bu stickerdan. hiç aklıma gelmemişti,ben fincana yapıştırmayı düşünmüştüm. bu çok güzel olmuş.
    müjde

    YanıtlaSil
  6. Müjdeciğim stickerın üzerinde beyaz bir fincana yapıştırılmış resim vardı bende bi kupa arayışına girdim baktım yok cam vazoya yapıştırayım dedim o da göstermeyecekti pek desenleri,bende tuttum buna yapıştırdım..:)

    YanıtlaSil
  7. :)) aminn..Allah yokluklarını aratmasın..çok çok güzel olmuş bayıldım,yine yakıştırmışsın ;) fincanda bu kadar güzel durmazdı sen bu işi biliyosun cancazım..

    YanıtlaSil
  8. neverland canımın içi, güzel bir fincan için diğer tabaka sticker duruyo onuda alıp gözümün önüne getireceğim inşlh Ramazandan sonra..Bildiğimden değilde uğraşmayı sevdiğimden işte:)

    YanıtlaSil
  9. selamlar,

    bloğunuzu yeni keşfettim, fotoğrafta görünen manzara hoşuma gitti, hangi semt olduğunu söylemenizde bir sakınca var mı acaba?

    YanıtlaSil
  10. Yok tabii ki Çukurambar.Hoşgeldiniz bu arada:)

    YanıtlaSil