15 Haziran 2011 Çarşamba

Yaptıklarımız Yapamadıklarımız

Mayıs ayı bereket dolu yağmurlarla geçti.Balkon sefası,akşam üzeri dondurma keyfi,çimenlerin üzerinden sere serpe yapılan kahvaltılar,piknikler yapılamayanların başını çekti.
Bunun yerine tıpkı uzun kış akşamlarında yaptığımız gibi patlamış mısır eşliğinde film seyrettik,bol bol çay içip kek yedik ve sıkı sıkı giyinip güneşin çıkmasını bekledik.
İzlediklerimiz; Ejderhanı nasıl eğitirsin ve Küçük Deniz Kızı Ponyo veya Kayalıktaki Balık.
İlki sıcak,sevimli bir masal esprili ve sempatik,ikincisinde ise kesinlikle Miyazaki tılsımı ve anime olmasının getirdiği sıcaklık var.Sosuke ve Ponyo bambaşka alemlere götürüyor insanı.İkisinide tavsiye ediyorum, miniklerle izlerken büyüklerin sıkıntıdan patlamayacağı  filmlerden.

Bunların yanı sıra babamızın bitmek tükenmek bilmeyen master macerasında inşallah son dönemece girmiş bulunuyoruz.Bu kadar ara vermemin bir sebebi de kapanmak bilmeyen bilgisayarın bana hiç düşmemesi.Tüm yağmurlu,kasvetli havaların yanına bitmeyen sınavlar ,ödevler ve projelerde eklenince evdeki bayram(!) havasını tahmin edebiliyorsunuzdur.
Bu atmosfer içerisinde bende dekorasyon dergileriyle bütünleşip, evdeki kullanmaktan bıktığım mutfak eşyalarını ayıklayıp,bir kaç parça bişiy aldım.Tabii bunları alırken minik prensese bir kaç kupa almadan edemedim.Bu hafta sonu kuzeni uzaaak diyarlardan gelip misafirimiz olacak şık sofralarla ağırlamak istiyoruz kendilerini.Büyük güne az kaldı:)

Gelmek bilmeyen yaza,bitmek bilmeyen yağmurlara rağmen yinede inatla ve ısrarla bardağın dolu tarafını görmeye, enerjimizi yüksek tutmaya ve  olumlu olmaya çalışıyorum.Yazlıklarımızı çıkardık,kışlıklarımızı kaldırdık seni bekliyoruz güneş lütfen acele et..

5 yorum:

  1. balkonunuz pek şirin olmuş :)
    yapamadıklarımızı boşver, yapabildiklerimize bakıp şükredelim :)
    piknik teklifim updated :)

    YanıtlaSil
  2. En güzel balkon sizinkiymiş foto bekliyoruz:))Öyle hakikaten tek yapamadıklarımız bunlar olsun nolucak güneşte çıkıverir,sıcakta oluverir..Heyyy piknik yapalım eveet!! bu hafta sonundan sonra özgürüz biz inşlh organize olalım..

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşım ben o balkona bittim:)

    YanıtlaSil
  4. renkler okadar cıvıl cıvıl ki bayıldım ,içinde yazı taşıyan birinin ellerinden çıkmış belli .
    umarım düşlediğinizden daha güzel bir yaz geçirirsiniz o balkonda.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Deli Annem çok daha güzel balkonlar,teraslar senin olsun ,hayat bizim için yazları balkon demek...

    :)) evet hakikaten içimde yazı taşıyorum onlaruyurken,.Çok şükür güneş özellikle bugün daha bir kendini gösterdi.Amin diyorum güzel dileklerine. sevgiler benden de...

    YanıtlaSil