26 Mart 2012 Pazartesi

Günler Günlerin Ardından...

Kaynak
        Uzun ve yorucu Mart son günlerinde gülümser sıcacık güneşiyle içimi ısıtırken, bugün nihayet biraz daha normale dönen hayatımızla kaldığımız yerden devam ediyoruz.


      Küçük hanım bir haftadır düşmeyen ateşi, türül türül tüten gözleri, akan burnu ve küçülen suratıyla  perişan yatarken,uykusuzluk bir taraftan yorgunluk bir taraftan iş güç mücadeleye her cephede devam ederken,annem yavaştan toparlanmaya, bahar ufaktan gelmeye başladıkça   ne yaşarsak yaşayalım düzenin bir şekilde devam ettiğini farkettim.Normalde bu  rutinde yaşamak sıkıcı ve donuk gelse de aslında  sessiz sakin aynı düzeninde giden şeylerin ne kadar da kıymetli olduğunu düşündüm ve şükrettim.


           Bu günler içinde güzel şeylerde oldu. İpek hanımın çiftliğini neredeyse bir sene önce bir şekilde rastlamış ve sipariş için mail atmak istemiştim. Gel zaman git zaman geçen hafta bir mail attım.Pınar hanım önce listesine yeni müşteri ekleyemeyecek kadar yoğun olduğunu söyledi ama sonra mailimde bizim minik prensesin bebeklik resmini görünce dayanamamış telefonumu istedi kendisiyle tanışmış olduk.Çok içten, samimi, sıcakkanlı bir intiba oluşturdu bende, torunundan bahsetti.:) İnternette bir sürü yorum,mesaj ıvır zıvır da okusam ben kendi adıma gelen ürünlerden de Pınar hanımın sıcaklığından da memnun kaldım.Cesaretine, büyük şehri arkasında bırakıp büyük bir risk alarak bir çiftlik evinde yaşamaya başlamasına  hem imrendim,hem ne kadar büyük bir cesaret olduğunu düşündüm.Fikir sahibi olmak isterseniz sitesi burası tıktık.
Bizden haberler şimdilik böyle hastalık biraz daha hafiflemiş gözüküyor,bugün okula pekte istekli olmayan bir dönüş yapıldı.Bu hafta için en büyük isteğim gelen baharla birlikte sıkıntılar,üzüntüler ve hastalıklar hafiflemesi yeni umutların,kıpır kıpır heyecanların canlanması.:)
 Herkese mutlu bir hafta diliyorum..

6 yorum:

  1. Sıkıntılı günlerin geçtiğine sevindim.Havalardan galiba bu aralar hastalıklar yine çoğaldı.Çok geçmiş olsun.Ben türkiyede organik tarımın yapıldığını sanmıyorum çünkü bunun için belirli şartlar var.Benim yaşadığım yerdede köyler var ama inan hiç birinde organik bir ürün yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abideciğim organik belgesi yokmuş buranın ama çiftlikte yetişen ürünler bunlar gidip görenlerin yorumları da var.Bilemiyorum tam olarak organik mi değil mi ?markettekilerden iyidir diyerek aldım ben şahsen.İnşallah geçsin artık sıkıntılı günler herkes için..Hastalar iyileşsin dertler azalsın:)

      Sil
  2. hastalığın geçmiş bitmiş olması güzel :)
    hoş geldin ;)

    YanıtlaSil
  3. Prensese cok uzuldum. Gecmisler olsun. Suratlari hemen kasik gibi kaliveriyor degil mi? Neyse okula baslamis insallah daha iyi simdi.
    Ipek hanimi tanimiyorum hic sayende ogrendim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayynen katılıyorum kaşık kadar yüz,değişen huy hus,kaçan ve bir daha yakalanamayan iştah:)Neyse iyi şükür birde okuldan soğuma çıkıyo sonrasında o da işin cabası..:)

      Sil