15 Ocak 2012 Pazar

Uzuuun Bir Aranın Ardından..

Bir ay olmuş bir günde geçmiş buraya tek satır yazmayalı.Ne kadar yoğun yaşamış ne kadar çok koşturmuşum.Bir soluk alıp bir iki satır bile yazamamış tek bir fotoğraf karesi ekleyememişim.Ama sizlerin yazılarını okumak arada küçük yorumlar yazmaktan da geri durmadım hani.Burası benim bir parçam oldu çaktırmadan ve yavaştan.


Neyse efendim uzun ve yorucu 2011 i de geride bıraktıktan sonra sıfır km henüz tarih atarken alışamadığımız 2012 ye girip , ilk ayını da yarılayıverdik.Buraya bu yüzden daha sık uğramalıyım, zira geçip giden günlerde neler yaşayıp görmüşüm,nelere üzülüp nelere sevinmişim toparlamakta güçlük çekiyorum .


Yazmadığım dönemde neler yaptım?Kısaca özetlemek gerekirse uzun kış gecelerinde bol bol misafir ağırlayıp bol bol misafirliğe gittik.İnsan ailesini seçemeden içinde büyür, sonrasında seçtiği dostlarıyla ailesini genişletir.Gerçekten sizi içine alıp keyifle sürecek muhabbetten daha iyi gelen,ruhu doyuran,kırıklıkları yaraları bereleri tedavi eden, gamı kasaveti dağıtan başka  bir şey olamaz.İyi ki dostlar,arkadaşlar var, iyi ki onlarla tanışmak kaynaşmak nasip olmuş.


Böyle bir girizgahtan sonra,dün gece başlayan ve etrafı bembeyaz bir sonsuzlukla kaplayan karlı bir pazar sabahı bu satırları yazmak istememin nedenini tahmin etmişsinizdir, dün tamda anlattığım gibi   keyifli bir akşam geçirmemize sebep olan dostları buraya yazarak tarihe küçük bir not düşmek istedim.
Üçü de birbirinden şeker, birbirinden muhabbet dostla, lezzet patlaması yaşatan muhteşem bir yemek ve keyifli sohbetin ardından lapa lapa yapan karın apayrı bir güzellik kattığı gece unutulmazlar arasına çoktan girdi.Birbirinden güzel haberlerin ve gelişmelerin yaşandığı türlü deneyimin gırgırla ve kahkahayla yaşandığı (prenses ve alaturka durumlar:)) geyiğin belinin kırıldığı,muhteşem tatlıların tadına doyulamadığı harika bir geceydi.


Gepgeniş evlerinde gönül darlıklarıyla yaşayanlara inat, kutucuk evinde bizi yüksünmeden ağırlayan gönül zengini ve genişliği sahibi sevgili 'Lady' H.,sevinçli haberiyle içimize neşe saçan, gelişmeleri merakla beklediğimiz sıcak,samimi dost G.,ve en kıdemli dostluk sıralamasında başı çeken her zaman sempatik, her daim güler yüzlü pozitif enerji kaynağı biricik E.  iyiki varsınız,sizinle vakit geçirmek sıcak kumlardan serin sulara atlamak gibi;)
En kısa zamanda ayarlanacak yeni bir organizasyonda görüşmek üzere.Esen kalın:)



Not:Kardan adam yapalım diye tutturan  miniği daha fazla bekletmeden acilen dışarı çıkıyoruz.Kardan maceralarımızla çok bekletmeden gelicez.Mutlu kalın..:)

2 yorum:

  1. Hoşgeldin,hoşluklar getirdin..:)
    Dostluk ne güzel şey değil mi?
    İnsana tarifsiz mutluluklar yaşatan ne özel bir duygu..
    Dostluklar daim olsun inşAllah..
    Kar maceralarını bekliyorum :)
    Bol keyifli günler diliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Ahh hoşbulduk çok teşekkür ederim:)Amin inşlh daim olsun.En kısa zamanda gelicem yine çok sempatik bir kardan adamımız oldu:)

    YanıtlaSil