22 Ocak 2012 Pazar

Küçük Şeyler





Kış olanca güzelliği ve şiddetiyle devam ediyor.Biz ise karne almanın sevincini,miniğimize sömestirde bile tatil yaptıramamanın burukluğu,dost meclislerinin keyifliliği,yakamızı bırakmayan hastalıkların sönüklüğü içinde bir gülümser bir hüzünlü, parçalı bulutlu hallerle her şeye,her hale,her koşula rağmen ümitlerimizi taze,şükrümüzü daim tutmaya çalışıyoruz.Birkaç küçük kare ile birlikte sizlere keyifli pazarlar diliyorum.


Ofisteki penceremden görünen günün her saati tarif  edilmez güzelliklere bürünen gölün akşam üzeri hali.





18 yorum:

  1. Kimileri için minik bir su birikintisi gibi görünsede göl her zaman bir başkadır bana göre. Ne kadar güzel bir manzarası var ofisinizin. Bayıldım. Fotoğraflar içimi ısıttı bu soğuk günde. Teşekkürler, iyi pazarlar, sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Hele Ankara için çok kıymetli küçücük bir su birikintisi bile:)O kadar yolu çekmeme değiyor diyebilirim şu manzaranın karşısında çalışmak.Sevgiler benden de:)

    YanıtlaSil
  3. Off ne güzel bir manzara bu böyle bayıldım. HAsret kaldık resmen biz böyle manzaralara..

    YanıtlaSil
  4. Minigin karnesini tebrik ederim. Fotolar bir harika. Ofisinin baktigi yere bayildim. Sanslisin:)

    YanıtlaSil
  5. Aydacım sizin boğazınız yeter Beşiktaştan şöyyyle bir bakıver benim için...
    Teşekkürler Didemcim,evet ofisin manzarası güzel gerçekten bir kaç tanede akşam çektiğimi koyayım ışıklarla falan kendimizi İstanbula benziyo diye avutuyoruz:)

    YanıtlaSil
  6. Ofis manzararana bayıldım.Sıkıldıkça al eline kahveni gölü seyret,rahatla.

    YanıtlaSil
  7. Evet Abidecim aynen o kadar stresin içinde kafamı kaldırınca bi gülümseme oluşuyo yüzümde :) işte zahmet olmayınca rahmet olmuyor uzak muzak ama güzel:)

    YanıtlaSil
  8. böyle fotolara bakarken hayatın çok güzel olduğunu fark ediyor insan, yaşarken de kıymetini bilip hakkını veririz inş bu küçüçük kocaman şeylerin..

    YanıtlaSil
  9. Amin inşlh..hakikaten hayat güzel hemde küçük şeylerle güzel..:)

    YanıtlaSil
  10. Sömestr tatilinde, yazın falan, bizimkiler gibi çalışan annelerin çocuklarının tatil yapamama hali çok buruyor beni... Ama diyorum, evde bakıcıyla otursa daha mı iyi olacaktı sanki...

    YanıtlaSil
  11. evet Baharcım hakikaten süper:)
    Ya Görkemcim sen ingilizce öğretmeni değil miydin?Nedense aklıma seni öyle kazımışım nerden çıkardıysam Rüzgara da sömestir yok desene.Belki anneanne tatili yapar bir kaç gün.Bakıcı olayı öyle canım televizyon karşısında ağzı açık otururdu herhalde gün boyu.Aman ya neden part time çalşamıyoruz şu caanım ülkemde bilmem ki sinir oldum yine...

    YanıtlaSil
  12. görüntüler bir harika...
    sevgiler
    not: hastalıklar ,için üzüldüm allah şifalar versin

    YanıtlaSil
  13. Amin inşlh kurtulur tamamen diycem ama bu kış şartlarında zor gibi Allah bundan daha kötü hale getirmesin..Sevgiler benden de..

    YanıtlaSil
  14. ay bizim gölbaşı burası. hem de tam gazinin olduğu tepe sanki! yanlış anlamadıysam. ben de şu görünen vilayetler evinin az ilersinde oturuyorum. tam adresi vermiş gibi oldu ama bildik biyerler görmek çok hoşuma gitti. manzaralarla göl harika görünüyor. sevgiler :))

    YanıtlaSil
  15. eveet Gazi teknoparktan çektim bu manzaraları.Oralarda yerleşim var mı hep iş yeri gibi gözüküyor penceremden.Sevgiler benden de:)

    YanıtlaSil
  16. yanlış tarif ettim aslında sanırım şu sitelerin bir tepe ardı bizim site oluyor ;)

    YanıtlaSil