14 Aralık 2011 Çarşamba

Rapunzel



Prenseslere ilgisi ve alakası ziyadesiyle fazlalaşan bir prensesiniz varsa ve her akşam Calliu izlemekten bıktıysanız Rapunzel  değişiklik için iyi bir seçenek olabilir.




Görsel kalite her zaman ki gibi yüksek. Hikayeyi Tinker Bell kadar beğenmesemde izlemek keyifliydi.


Zamane kızlarının prenses bile olsalar su katılmamış romantik olmadığını,sarışınlığın artık aptallık emaresi sayılamayacağını kanıtlar nitelikte bir film olmuş.Becerikli,güçlü,yetenekli ve sempatik Rapunzele evdeki miniğin bayılacağına neredeyse şüphem yok:)


Biz şimdiden bir kere daha ne zaman izleyelim pazarlıklarına başladık..

10 yorum:

  1. Gelen misafir çocukları izlesin diye alınıp, acaba nasıl birşeymiş diye biz de izleyebiliriz herhalde.. Çocuk yok diye o senimli sarışından mahrum kalmak çok acımasızca olur yoksa:(

    YanıtlaSil
  2. Evet her akşam calliou ve tigger seyretmekten bunaldım.Rapunzel değişiklik olabilir :)

    YanıtlaSil
  3. Ahh Aydacığım tabii ki.Animasyon seviyorsan misafir çocuğu falan beklemeden izleyebilirsin eğleneceğini düşünüyorum:)

    Baharcım,kızlara kaymaklı kadayıf kıvamında bir film dimi:)

    Abideciğim kesinlikle izleyin o zaman bende de alerji oldu artık Calliou Artur..

    YanıtlaSil
  4. Aa dvd miz bozuk. tüh üzüldüm. uzun saç hastası kızımla izlemeliyiz bu filmi :)

    YanıtlaSil
  5. Nilhancığım acilen bir dvd player bulunuyor ve bu film izleniyor artık sonra durumunuz ne olur bilemem zilyon kere izleme olasılığınız yüksek tüm film saçtan ibaret:)

    YanıtlaSil
  6. kızım 5 yaşında ve neredeyse 20kere izlemiştir bu filmi artık ezberlemiş gece yatarken bana masalını anlatıyor..Bence Barbie çizgifilmlerinden daha iyi bu film, en azından eciş bücüş yaratıklar yok..

    YanıtlaSil
  7. Ahaha hadi yaa uff 20 kerede çokmuş..:) Çocuklardaki bu tekrar tekrar izleme ve bıkmama durumu nedir bir türlü çözemedim.Barbie leri bende sevmiyorum mümkün olduğunca uzak dursun haytımızdan:)

    YanıtlaSil
  8. epeydir yazmıyorsun ama oldu mu şimdi? :)

    YanıtlaSil
  9. Ahh Canım Yaruze çok haklısın çook...

    YanıtlaSil